Hallo, ik ben Kim Zwanenburg, 33 jaar oud, getrouwd met Henry en mama van drie hele lieve kindjes, Joël (2007) en Vajèn en Sem (tweeling, 2013). Ik ben een rustig en geduldig persoon en houdt ontzettend veel van kinderen! Ik ben graag buiten en ik ben dol op dieren.

  • Ik ben in het bezit van een MBO diploma HZW specialisatie gastouder
  • Kinder-EHBO.
  • en de opvang is landelijke geregistreerd en gecontroleerd door de GGD.

Een echte beestenboel

Bij Het kabouterbos wonen naast ons ook nog een hond, een poes, 2 varkentjes en een paar kipjes en konijnen. De dieren komen tijdens de opvanguren niet binnen maar we komen ze tijdens het buitenspelen natuurlijk wel eens tegen. De kinderen die het leuk vinden mogen ook helpen bij de verzorging van de dieren.

Altijd iets te doen

In onze grote tuin is er heel veel plek om lekker te kunnen spelen. We hebben een schommel, een trampoline een glijbaan een zandbak, fietsjes, ballen, stoepkrijt en nog veel meer! Ook binnen is het erg gezellig, hier kun je met de blokken spelen of met de duplo, met autootjes, poppen, kleien, knutselen, tekenen, puzzelen, cakejes bakken en ga zo maar door.

Tijd voor een tukje?

Ben je moe geworden van al dat spelen dan kun je natuurlijk ook even een dutje doen in 1 van de 4 slaapkamers. Elk kindje heeft bij ons zijn eigen bedje en beddengoed en slaapt op zijn "eigen slaapkamer". Voor de baby'tjes zijn er kinderstoelen, een box, wipstoeltjes en natuurlijk speelgoed aanwezig.

Gastouderopvang Het Kabouterbos | Bovenweg 1 | Otterlo | +31 (0)6-303 651 61