Eten/drinken en verzorging

Als je bij ons komt spelen dan zijn alle maaltijden en tussendoortjes inbegrepen (Borst en flesvoeding uitgezonderd). Mocht er sprake zijn van een allergie of intolerantie dan overleggen we eerst even over de benodigde voeding. Drinkflesjes, spenen, indien nodig een slaapzak en Pampers dienen zelf meegenomen te worden.

Tarieven

Het uurtarief is vastgesteld op € 5,75 voor doordeweekse dagen. Voor avond en weekend opvang gelden er afwijkende prijzen. Dit tarief is exclusief de tarieven die door GOB Dolfijntjes gehanteerd worden. Deze variëren tussen de € 0,85 en de € 1,05 per uur/ per kind.
Ik heb een landelijk registratienummer zodat u in aanmerking kunt komen voor kinderopvangtoeslag. Registratienummer: 305729743
Voor verdere informatie over de kosten van de opvang kunt u contact met ons opnemen.

Ziekte en vakantie

Als u kind erg ziek is en hoge koorts heeft dan kan het niet naar de opvang komen. Bij lichte verhoging etc. is hij/zij wel welkom. Bij twijfel kunt u altijd eerst even bellen. U dient tijdens de afwezigheid door ziekte van uw kind wel door te betalen aan de opvang. Mocht ik zelf onverhoopt een keer ziek zijn dan hoeft u de kosten van de opvang uiteraard niet door te betalen.
Mijn vakantie en vrije dagen geef ik zo snel mogelijk (minimaal een maand van te voren) door. U kunt zelf maximaal 4 weken vakantie nemen zonder dat u de opvang door hoeft te betalen, na deze 4 weken moet ook tijdens afwezigheid van uw kind de opvang doorbetaald worden.

Gastouderopvang Het Kabouterbos | Bovenweg 1 | Otterlo | +31 (0)6-303 651 61